Huhuu, täällä ollaan. Asuntomessuilla olen käynyt, mutta yli 500 kuvan läpikäyminen, pienentäminen ja uudelleen nimeäminen onkin aika urakka, varsinkin kun sitä tekee pienissä pätkissä silloin kun muut hommat ja lapset sen sallivat. Eli messuraportti on kyllä tuloillaan.

Kellariremonttikin on jonkun verran edistynyt ja kuvia on otettu, päivitän aiheesta kunhan olen saanut kuvat kamerasta. Välikönkin lattiaa on alettu purkaa, kalliota ei vielä ole tullut vastaan mutta lisää roskia senkin edestä.

Nälkä kasvaa syödessä... mietimme, josko sittenkin laittaisimme lattialämmityksen myös välikköön. Siinä on 14-15 neliötä tilaa. Öljylämmityksen vaihdosta kaukolämpöön olemme myös keskustelleet. Kaukolämpöputket kannattaisi vetää autotalliin, jonka ovet aukeavat suoraan kadulle. Silloin pannuhuone ja öljysäiliöhuone jäisivät vaille käyttöä, mitähän kivaa niihin 7 neliömetrin koppeihin keksisi... Ehdotuksia otetaan vastaan!

Kiitokset tunnustuspalkinnoista Helipsin ja Tiinan blogeille. Nyt en ehdi tunnustuksia jakaa eteen päin, mutta ehkä möhemmin.