Tervehdys,

jos tätä blogia enää kukaan lukeekaan. Remonttia ei olla tehty, joten blogiakaan ei ole tullut päivitetyksi. Tässä nyt muutama kuva kesäkukista ja yksi kuva peräti yksiön vessaremontista. Siellä ei ole joulukuun jälkeen tapahtunut mitään eiliseen saakka, jolloin lattiaan laitettiin jotain mömmöjä. Kaipa se tästä etenee... Heinäkuussa olisi tarkoitus jatkaa kellarin remonttia.

1625597.jpg

Tällainen tupsahti yllättäen maasta, viime kesänä moista ei näkynyt eikä olla sitä myöskään itse istutettu. Liekö akileija?

1625599.jpg

Tontilta löytyneistä kivistä sommiteltiin koivun juurelle kesäkukkapenkin reunukset. Penkkiin lapet kylvivät krasseja, malvaa ja kosmoskukkia. Saapa nähdä miten onnistuvat, kun siemenet menivät aika lähekkäin.

1625600.jpg

Kuistin rappusille ruukkuihin ja ämpäreihin on laitettu orvokkeja, lobelioita, mustasilmäsusannaa, murattia ym. Istutusvuoroaan odottelevat samettikukat ovat jo löytäneet paikkansa vanhasta rautapadasta kiven vierellä. Kuvataan sitten, kun kukkivat...

1625601.jpg

Yksiön vessan lattia näyttää tältä. Muovimatto on poissa ja tököttiä on levitelty. Seuraavaksi asennellaan lattialämmityssysteemi ja hoidetaan kaadot kuntoon.