Pieniä makupaloja meidän valmistuvasta keittiöstä. Keittiö on tilattu puusepältä, koska halusin säilyttää alkuperäisen keittiön loistavan (?) idean kaltevista liukuovikaapeista (ja keittiöfirmalta se olisi ollut varmaan mahdotonta/ maksanut hunajaa). Tuolta jostain kesäkuun tai heinäkuun arkistoista löytyy varmasti kuva vanhasta keittiöstä, niin voitte verrata. Sitten kun keittiö on valmis, niin laitan kuvat ennen-jälkeen tänne vierekkäin/alekkain.

235492.jpg

Tässä näkyy ikkunaseinällä korikaappi, sen jälkeen tulee tiskipöytä jonka yläpuolella on kuivauskaappi. Ylhäällä näkyy valolippa, jossa on pienoisloistevalot. (En tykkää halogeeneista.)

235496.jpg

Tässä lähikuva valolipasta. Tosi siistiä jälkeä.

235499.jpg

Tässä on liukuovikaapiston alareuna, jossa näkyy liukuovien kiskot. Kaapiston alareunassa on alumiinilista, jonka takana on lisää loisteputkea.

235506.jpg

Liesituuletin on esiinvedettävää mallia, tässä se on auki vedettynä. Etulista on just täsmälleen alavalolistan korkuinen, ja lopputulos on siisti.

235514.jpg

Tässä alavalo kuvattuna alhaalta päin.

235547.jpg

Leikkihuoneen / tulevan ruokasalin tapetitkin tulivat jo muutama päivä sitten.

235472.jpg

235480.jpg

Saman huoneen muurista on maali lohkeillut, ja se piti saada pois. Kokeiltiin timanttilaikalla, mutta siitä lähti armoton pöly. Päädyttiin piikkaamaan käsivoimin.

235471.jpg

Eteiseen on meidän putkimiehemme (=appiukko) asentanut kuivaustelineen ja patterin. Tulipa putkihässäkkä.

235531.jpg

Tämän illan tapetoinnin tuloksena yksi seinä tytön huoneesta tapetoitu.