Meillä on hauska remonttireiska tekemässä kylpyhuonetta. Mies käy talolla vain harvoin, mutta tulee kyllä aina sovittuna aikana. Hän ei viivy koskaan pitkään, mutta tekee tehokasta työtä. Lattian hän teki varmaan puolessa tunnissa, levitteli laastit suoraan vatupassilla oikeaan korkoon ja heitteli vitsejä samalla. Tänään hän läiski kaakeleita seinään reilun tunnin verran, vihellystä ja mäiskintää vaan kuului naapurihuoneeseen, jossa olin maalaamassa. On se helppoo, kun sen osaa. Huomenna lisää kaakeleita, mutta tässä tämän päivän tuloksia:

210771.jpg

210774.jpg

Muuria vasten oli vanhassa WC:ssä (tuleva kylpyhuone) laitettu lavuaari, ja sen taustalle muutama kaunis kaakeli. Olivatpa lujassa kiinni, ja paksuja!

210762.jpg

210764.jpg

Kellarin oven ympärille laitettiin myös sormipanelit ja siitä tuli tosi nätti. Tässä kuvassa panelit on vasta kertaalleen maalattu telineellä, joten saumoista pilkistelee vielä puuta. Nyt ne on jo maalattu toiseen kertaan seinällä.

210753.jpg

Operaatio lämmityspatterit kuntoon etenee jonkin verran. Meille myytiin huonoa maalinpoistoainetta, joten muutama patteri odottelee vielä käsittelyä. Tässä valmiiksi maalattuja pattereita ja hamppua, jolla tiivistetään putket. Enpä olisi tuotakaan kikkaa tiennyt itse, onneksi joku (=appiukko) tiesi. Ihmettelinkin, mitä ihmeen karvoja vanhoista pattereista pursuili.

210755.jpg

Lopuksi muutama tylsä putkikuva kellarista. Ehkä joku näistäkin jotain ymmärtää.

210756.jpg

210760.jpg