Talo A:
Plussat: iso, mutta remontin tarpeessa ja pahasti. Perusasiat kunnossa mutta vuosia menisi silti putkitöihin, sähkötöihin, keittiön ja pesutilojen rakentamiseen, pintaremonttiin. Laajennuksessa yksiö, jossa voisi kokata ja käydä vessassa remontin aikana. Talosta saisi todellisen unelmakämpän, eikä tila loppuisi heti kesken.
Miinukset: Rahaa menisi enemmän kuin meillä lienee varaa. Tontti on ruma. Naapureita vasten on vain hentoinen metalliaita. Pihasta on alamäki kadulle (lapset laskisivat pulkalla auton alle tms.). Vuokratontti jonka vuokra-aika menee umpeen kohta. Öljylämmitys pitäisi vaihtaa.

88451.jpg

88452.jpg

Talo B:
Plussat: Alakerta asuttavassa kunnossa. Kylpyhuone 5 vuotta vanha, keittiö 10. Aivan mahtava puutarhatontti. Naapureita vain kahdella sivulla. Rakennusoikeutta jäljellä 60 neliötä ulkorakennusta varten. Keskuslämmitys. Oma tontti.
Miinukset: Aika pieni. Minne miehen romut tungetaan? Kellarissa oli jokin märkä nurkka. Sijainti vähän kehno, alueen halkaisevan ison tien "väärällä" puolella, palvelut kun ovat siellä toisella puolella. Kallis hintapyyntö.

88453.jpg

88454.jpg

Talo C: jokin muu, mikä?

Mielemme tekisi tehdä tarjoukset molemmista A ja B.