Kirjoitan Mintun ja Aallottaren haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Kaikki tuntemani blogaajat on jo haastettu, paitsi Pampuriini, joten heitän pallon sinne.

 

1. MUISTAN VUOSILUVUT. En tiedä miksi, mutta aika monta vuosilukua ja päivämäärää on jäänyt vuosien varrella mieleen. Talvisodan alku 30.11.1939, Pähkinäsaaren rauha 12.8.1323, Yhdysvaltojen sisällissota 1861-65, Normandian maihinnousu 6.6.1944, Titanic upposi vuonna 1912, ja niin edelleen. (Kyllä, tarkistin ensin googlella muistinko varmasti oikein, ja kyllä muistin.) Puhelinnumerot, erilaiset tunnusluvut ja salasanat jäävät nekin päähäni pyörimään. Unohtuvat kyllä, jos en niitä aktiivisesti käytä.

 

2. TISKAAN JUOKSEVALLA VEDELLÄ. En edes tiedä miksi. Äidiltä peritty tapa.

 

3. VOIN KÄYTTÄÄ ERIPARI-ALUSVAATTEITA. Tämä on ilmeisesti omituista, koska useimmat tuntemani eivät tähän pysty.

 

4. KAIVELEN KYNNENALUSIANI. Yäk, mutta totta. Verrattavissa kynsienpureskeluun, jota en harrasta. Kynsinauhojen pureskelua sen sijaan harrastan, mutta vain ihan vähän.

 

5. KATSON IHMISIÄ PALJON SILMIIN. Minulla on kuulemma ärsyttävä tapa "tuijottaa intensiivisesti". Minä pidän enemmän "suora, avoin katse" -sanonnasta.