Tuolla kommenteissa jo kesällä kyseltiin päivityksen perään.

Aika hiljainen on kesä ollut remontin suhteen. Kun maalämpökaivot saatiin toimimaan (se kävi ihan ongelmitta) niitä varten remontoidussa kellarihuoneessa, ei ollakaan tehty mitään. Yhtään mitään. Pihassa jököttää edelleen pari multakasaa, kivikasa ja kellarista siivotut tavarat. Khrm. Noh... Primus motor on ollut niin varattuna muihin hommiin ettei ole meitä ehtinyt per***lle potkia.

Viime talvena meillä oli kivat jääpuikot räystäällä. Eli lämpövuotoa ja paljon. Primus motor kiipesi eilen yläpohjaan ja totesi, että kuivaa siellä on eikä reikiä kaiketi missään, mutta eristeenä on suunnilleen puolen metrin paksuudelta tyhjiä sementtisäkkejä. Pyhä tarkoitus olisi ennen talvea saada pula-ajan eristeet korvattua puhallettavalla selluvillalla.

Tässä näkyy yläpohjan päätyyn tehty reikä (muutetaan myöhemmin luukuksi) sekä roskalava.

Paraisten portland-sementtisäkit heitellään alas. Kiitokset 50 vuoden eristystaipaleestanne!

Lattian ja kellarin välissähän meillä on eristeenä tuhkaa ja koksikuonaa. Ne sinne jätettiinkin, hyvin toimivat ja hullun hommaa olisi ollut niitä alkaa poistaa. Ulkoseinissä on purua ja paperisoiroa. Antaa olla. Sisäpuolelta olemme eristäneet puukuitulevyllä. Ja ikkunat on tiivistetty - pari ikkunaa näköjään turhankin hyvin, kun tuppaavat huurtumaan.