Kiitos haasteesta, Aallotar.

"Listaa blogiisi neljä syömiseen ja juomiseen liittyvää riippuvuuttasi. Haasta joku mielenkiintoiselta vaikuttava kanssabloggaajasi mukaan jos siltä tuntuu. Käy ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

1. Kahvi. Yksi suomalaisen perusriippuvuuksista. Minäkin olen koukussa. En muista, koska aloin juoda sitä (ehkä ylioppilaskirjoituksiin lukiessani?). Aluksi join tuota ihanaa nektaria maidon ja sokerin kanssa, sitten mustana. Joitakin vuosia sitten aloin saada kahvista rytmihäiriöitä ja lopetin sen juomisen kokonaan. Kahvin tuoksu on kuitenkin niin lumoava, että sorruin taas, mutta juon nykyään vain kupillisen (tai ison mukillisen) päivässä. Lämmitän ensin puoli mukillista laktoositonta maitoa mikrossa, ja kaadan kuuman kahvin sitten sekaan. Pakko saada joka päivä.

2. Hyvä aamupala. Minä syön joka aamu aamupalan. Se on melkein aina pari voileipää, teetä ja jugurtti. Joskus syön jugurtin seassa myös mysliä. Ilman kunnon aamupalaa koko päivä menee pieleen.

3. Jugurtti. Syön paljon jugurttia. Välillä maustamattomana omilla lisukkeilla, välillä valmiiksi maustettuja. Ei tämä kyllä mikään riippuvuus ole, mutta ei minulla oikeastaan ole muita kuin kaksi ensinmainittua. Niin no suklaa, mutta nyt olen ollut 6 viikkoa ilman ja ihan hyvin sekin näköjään sujuu!

4. Puurot. Helppoa, halpaa ja hyvää.

Haastan Kerttusen ja Lazurin kertomaan omista riippuvuuksistaan.