Tervehdys pitkästä aikaa!

Facebook ystävällisesti näytti muistojani vuosien takaa, ja silmille pompahti vanha blogipäivitys. Olin jo tyystin (melkein) unohtanut koko blogin! Koetin päästä sisään, mutta salasana oli toki unohtunut. Vaihtaakseni salasanan, piti muistaa myös vanhan sähköpostin salasana... En muistanut. Sen pystyi vaihtamaan käymällä vähän tuoreemmassa sähköpostissa, jonka salasanaa en myöskään muistanut, mutta pystyin kuitenkin vaihtamaan. Huhhuh.

Täältä näyttää kuvia kadonneen bittitaivaaseen, mutta silti täällä tilastojen mukaan käy porukkaa, muutamia päivässä. Vau! Remontti varmaankin kiinnostaa.

Täytynee vaihtaa blogin esittelytekstiä - ikä alkaa uudella numerolla, eikä lapsetkaan enää niin pieniä ole. Mutta remontti - sehän on ikuista. Tässä välissä olen eronnut lasten isästä, ja hetken näytti siltä, että joudun remonttilaatikostani luopumaan, mutta sitten pankki muuttikin mieltään ja täällä jatketaan.

Edellisen päivityksen jälkeen kellarissa ollaan edetty niin, että sauna ja kodinhoitohuone valmistunevat ennen kesää, ja takkahuonekin joskus. Maalämpöpumpun kompressori on vaihdettu kerran takuun piikkiin. Olen opiskellut sen sielunelämää lisää ja sitä on huollettu muutamaan kertaan. Ehkä tästä vielä hyvä tulee... Eristeremppaa on jatkettu portaiden päällä ja yläkerran komeroista tehtiin varastohuone. Yläkerran huoneet vielä odottavat vuoroaan. Ulkopuolella on katto maalattu. Julkisivuissa varsinkin etelän puolen julkisivumaalaus on kovasti jo kärsinyt, vaikka maalauksesta ei ole kulunut montaakaan vuotta. En siis suosittele vanhan tiiviin alkydiöljymaalin päälle maalaamista petrooliöljymaalilla, jos vanhaa maalia ei saa kunnolla pois. Meillä on rappioon vaikuttanut myös räystäskourujen puute. Joo. Laiskana ollaan oltu, kun on ollut muuta elämää elettävänä.

Saatan jopa innostua päivittämään tätä blogia nyt kun remontti taas jollain tavalla etenee. Stay tuned!