Kuin huomaamatta on kulunut melkein kuukausi edellisestä postauksesta, hupsis. Päivittelin tässä luppoajalla noita linkkilistojani, käykääpä kurkkaamassa jos korjausrakentaminen ja remontointi kiinnostavat.

Liitän tähän myös edellisen postauksen kommentteihin kirjoittamani vastauksen:

Hei, ja kiitokset kommenteista kaikille kävijöille. Meillä ei tosiaan ole mikään tyypillinen arkkitehdin design-koti... ;-) Keittiön vinot yläkaapit ovat tosiaan liukuovelliset ja sisällä niissä on hyllyjä kolmessa tasossa.

Lupauksistani huolimatta en ole onnistunut vielä saamaan kuviani vanhan koneeni kätköistä esille, pahoittelen. Ehkä vielä jonain päivänä. Sitten voisin perustaa sivupalkkiin omat sivut näille kuvapareille ennen-jälkeen.

Pihalla olevia rojuläjiä en viitsi enää esitellä, vaan pihakuvia on luvassa vasta sitten, kun appiukko saa ne rojut sieltä huut hemmettiin. Pihaa on kyllä noin muuten siivottu, lehtiä haravoitu ja pusikkoja raivattu ja lehtikomposti rakennettu purkutavarasta yms. Pihassa ei näytä kasvavan muita kukkia kuin lupiineja, ja raparperi pilkistää. Tekemistä siis riittää.