Remontti on masentavassa vaiheessa. Kolme viikkoa on tehty purkutöitä, eikä loppua näy. Talo on pölyinen, likainen, täynnä rojua, kerta kaikkiaan musertavan masentava.

132815.jpg

Kellarissa on jouduttu viemäreitä uusimaan ja piikkailemaan lattiaa auki. Keittiöstä ei ollut oikein kunnon viemäriä, nyt se pitää sinne tehdä ennen kuin kaapit asennetaan syyskuussa.

132816.jpg

Tulevan kylpyhuoneen kohdalta on purettu lisää rakenteita. Kaikennäköisiä kalsareita ja kankaanpalasia on tungettu rakenteisiin, vielä on yksi kätkö portaiden alta tyhjentämättä.

132818.jpg

Minä kävin tänään pengastamassa pimeää kellarivarastoa, kun sinne on saatu valo. Talossa on asunut varsinainen sulovilen, tai sitten talon ovet on joskus vaihdettu. Yksilasisia ikkunoitakin löytyi muutama, osa rikki, mistä lienevät peräisin kun ainakaan piirustuksissa ei ole kuistia tai ulkorakennusta. Onkohan isäntä aikoinaan hamstrannut jostain "kun halvalla sai". Varastosta löytyi myös vanha Singer, hieno naulakko (ruman värinen vaan), pari pöytää, heteka, rutkasti erinäisiä laudankappaleita, vanhoja kynnyspuita, sekalaisia lastulevyn paloja, iso pala peltiä ja paljon muuta. Säästäväistä porukkaa.

132819.jpg

132825.jpg

132830.jpg